valhall

val

Latest topics

» Sletter brukeren min på forumet
Bli Medlem EmptyTor Mar 24, 2011 10:14 pm by Fenrisulven

» vallhal ving
Bli Medlem EmptyOns Mar 02, 2011 1:01 am by luis

» det er noe som mangler i vallhall ving
Bli Medlem EmptyLør Feb 12, 2011 6:16 pm by Fenrisulven

» trenger krystall, byr 10,000 marmor, trenger 10,000 trystall!
Bli Medlem EmptyFre Feb 11, 2011 12:11 am by Fenrisulven

» RESSURSER!!!!
Bli Medlem EmptyTir Feb 08, 2011 12:26 am by yamato

» medlemliste valhall
Bli Medlem EmptyMan Feb 07, 2011 7:07 pm by Fenrisulven

» krystallmangel
Bli Medlem EmptyTor Jan 06, 2011 12:14 am by yamato

» har lite tre
Bli Medlem EmptyFre Des 17, 2010 7:32 pm by yamato

» Marmormangel
Bli Medlem EmptyFre Des 17, 2010 2:53 am by luis

Affiliates

free forum

Affiliates

free forum

Betingelser for Medlemskap

In order to proceed, you must agree to the following:

Administrator(ene) og moderator(ene) på forumene forsøker å fjerne eller redigere alle støtende innlegg så fort som mulig, men det er umulig å overvåke alle temaer og innlegg. Du må annerkjenne at alle innlegg i forumene representerer den enkelte brukers syn og holdninger, og vil ikke stille administrator(ene), moderator(ene), webmaster(ene) og/eller webredaktør(ene) til ansvar for innholdet i innleggene, med unntak av deres egene innlegg.

Du anerkjenner at du ikke har anledning til å skrive støtende, uanstendig, vulgært, injurerende, hatsk, truende, pornografiske eller andre typer innlegg som kan være eller er i strid med gjeldende regelverk. Om du skriver denne type innlegg vil du bli øyeblikkelig og permanent utestengt fra forumene, og din isp (internettleverandør) vil bli varslet. IP-adressen i alle innleggene registreres og vil bli benyttet til å opprettholde disse betingelsene. Du godkjenner at webmaster(ene), administrator(ene) og moderator(ene) på disse formuene har rett til å fjerne, redigere, flytte eller stenge et hvert tema når de anser det nødvendig. Som bruker godtar du at all informasjon du oppgir blir lagret i en database. Denne informasjonen vil ikke bli utlevert til tredjepart uten din godkjenning, men webmaster(ene), administrator(ene) og moderator(ene) kan ikke stilles ansvarlig for hacking ol. som kan medføre tap av eller innsyn i databasen.

Disse forumene bruker cookies (informasjonskapsler) til å lagre informasjon lokalt på din datamaskin. Cookiene inneholder ikke informasjonen du oppgir, men brukes for å tilby en best mulig brukeropplevelse på forumene. Din e-postadresse brukes bare i forbindelse med registeringsprosessen, og for å sende nytt passord dersom du ønsker/ber om det.

Du godkjenner disse betingelsene ved å klikke på registeringslinken under.


Klokken er: Tir Okt 03, 2023 5:55 pm